Sales Engineer - vi har brug for dig

Sales Engineer

 

   Fokus på opsøgende salg

   Uafhængigt arbejde

   Salg ansvar

   Oprette salgsaftaler

   Ambition om at videreudvikle

Er du klar til nye udfordringer inden for teknisk salg til industrien? Har du ambitioner, kan skabe vækst, og vil du tage ansvar for de danske aktiviteter i Benzlers?

Så bliv vores nye Sales Engineer Danmark. AB Benzlers er en førende producent og leverandør af transmissionsudstyr til industrien, og vi har en stærk position i Skandinavien med et produktprogram, som omfatter forskellige typer af gear, motorer og donkrafter. Vi har haft aktiviteter i Danmark i over 10 år, og som vores nye Area Sales Manager bliver du den nøgleperson, der skal føre salgsansvaret videre.


Fokus på opsøgende salg
Dit ansvar bliver salg og markedskommunikation af vores transmissionsprodukter til en velopbygget kundeportefølje samt til nye kunder inden for maskinbyggeri, original equipment manufacturers (OEM), distributører samt en del større slutbrugere. Dine indsatser ligger fortrinsvis på opsøgende salg til nye kunder, da det er her potentialet for vækst er størst.

Du er på kundebesøg 3-4 dage ugentligt. Resten af tiden tager du dig af den kommercielle og tekniske kommunikation såsom at udfærdige tilbud, udarbejde priskalkulationer, gennemføre forhandlinger, oprette salgsaftaler, lave salgsbudgetter samt andet salgsrelateret arbejde.

Du har selvfølgelig opbakning fra vores hovedkontor, hvor der er mulighed for sparring om kunder og produkter.

Som udgangspunkt arbejder du ud fra hjemmekontor, og du får computer, telefon og hvad du ellers har brug for stillet til rådighed. Det er dog en forudsætning, at du har egen bil, og du får kørselspenge efter gældende takster. Det er et plus, hvis du bor på Sjælland, da vi har de fleste af vores kunder i denne region. 
 

God teknisk forståelse, salgserfaring og lederpotentiale

  • Du har gerne en mekanisk uddannelse eller baggrund, og har du el-teknisk erfaring, er det et plus.
  • Du har solid salgserfaring - gerne med salg til industrien, og du er fortrolig med alle salgets faser.
  • Du har et par års erfaring med teknisk salg og har en god teknisk forståelse.
  • Har du kendskab og erfaring med salg til transmissionsbranchen, er det en fordel.
  • Du taler og skriver engelsk, og forstår du svensk, er det en stor fordel.


Ambitiøs med lyst til at skabe succes
Som frontfigur har du ambitioner om at videreudvikle den danske del af Benzlers. Du er god til at skabe langvarige relationer og trives med at arbejde selvstændigt, ligesom du kan se fordelene ved at planlægge din egen tid. Du arbejder på egen hånd, så du skal være god til at motivere dig selv. Dine kommunikationsevner er stærke, og du formidler teknisk viden, så enhver kan forstå den. Endelig går du langt for at yde en god service, og du trives allerbedst, når du når dine mål.
 

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Bengt Jakobsson, General Manager Sales, på telefon +46 730 37 18 30.

Ansøgningerne bliver løbende videresendt, så send din din ansøgning på engelsk til ljohansson@benzlers.com. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

AB Benzlers er en førende producent og leverandør af transmissionsudstyr til industrien.

Produktsortimentet inkluderer forskellige typer gear, motorer og donkrafte.

Benzlers har 70 års ekspertise på dette område og har en stærk position i Skandinavien.

Benzlers ejes af den internationale koncern Elecon Engineering Company Limited.

Benzlers markedsfører sine produkter og tjenester i de nordiske lande, Benelux, Tyskland og Italien gennem datterselskaber og gennem hovedkontoret i Helsingborg.