Modificeret gear til Danmark

Udgivet af admin kl 06.10 den 9. dec. 2017


Benzlers Modificeret Standard

På baggrund af vores ekspertise inden for mekanisk transmission foretager vi dagligt tilpasninger af vores standard gear program, så de passer direkte ind på kundens applikation. 

Billedet viser sådan et eksempel, hvor vi har tilført forskellige elementer til vores standard SALA industrigear.

Gearerne har fået tilføjet specielle lejer på udgangsakslen, for at kunne optage flere kræfter og for at i imødegå belastninger som er specielle for denne opgave. Der er ændret på indgangskonfigurationen med en gennemgående aksel og en bremsemontageflange.

I dette tilfælde har vi også ændret på de indvendige dele, tandhjul er tilpasset til en eksakt udveksling, og fremstillet i en højere "grade" for at reducere støj mest muligt.

   Lettere montage

   Udskiftning af andet fabrikat

   Drop-in

   Tilpasset til opgaven

 

Industri gearerne står klar i vores montage og er nu på vej til maling, hvorfra de sendes til en dansk maskinproducent. Vi maler dem i vores standardfarve blå, men det behøvede ikke at være sådan. Vi kan male i "alle" farver, og i alle "klasser" alt efter hvad ønsker og behov er.

Alt i alt er dette et godt eksempel på hvordan vi hos Benzlers går uden for kataloget, og tilpasser vores gearprodukter til den opgave hvor de skal anvendes.

Vi kan også tilpasse til din applikation, se mere om vores Modificeret Standard koncept her.

Vores stab af teknikkere og ingeniører står klar til at give dig et forslag der er tilpasset dit behov - det er det vi mener når vi siger at vi er eksperter i mekanisk transmission.


Seneste nyheder fra Benzlers

Benzlers ”all – stainless” spindelgear type BDL 66 er valgt af førende…

Benzlers/Radicon is investing £500,000.- in a new state-of-the-art Oracle…

Benzlers BD spindelgear / donkraft anvendes til fremstilling af…