Benzlers G Industrigear 

Benzlers SALA akselmonteretgear

 

Produktspecifikationer

Feature Data
Størrelser 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21 og 22
Effekt Op til 1.860 kW
Moment Op til 162.000 Nm udgangsmoment.
Udvekslinger Op til 315:1 og 70.000:1 ved at kombinere enheder.
Udgangsaksel Op til Ø 240 mm.
Særlige features Kan leveres i ATEX udgave. Kan leveres på baseplate.

Benzlers serie E og G industrigear er løsningen til krævende applikationer med mellemstore og store momentbehov. 

Geargeometridesignet kombinerer maksimal effektivitet med høj belastnings- og bæreevne. I tilgift medfører designet minimal støjgenerering selv ved høje belastninger.

Gearhuset er designet som et vandret opdelt hus for nem vedligeholdelse. Det giver maksimal stivhed, og gør gearet i stand til at optage store belastninger.

Ved design og udviklingen af geartypen, har ingeniørerne indtænkt hele livscyklen. Det har resulteret i en konstruktion som er let at servicere, hvilket giver nem vedligeholdelse og medføre lang levetid.

Fås som vinkel (keglehjulsgear) eller med parallelt akselarrangement. Udgangskonfigurationer er hulaksel eller fast udgangsaksel. 

Industrigearserien tilbyder omfattende tilpasningsmuligheder, som fx. kølesystemer, tilbageløbsspærre, spændelement (krympeskive) på udgangsakslen, IEC B5 motorflanger for direkte kobling af elmotor mv.

I tilgift hertil findes en række motoradaptere for “fri” placering af motor, samt et system af baseplates, som gør det muligt at placere hele drivlinjen på en egen konstruktion. Det letter indbygningen, og sikre at systemet er korrekt oprettet.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode