Benzlers K keglehjulsgear og gearmotorer 

Benzlers K Keglehjulsgear

 

Produktspecifikationer

Feature Data
Størrelser 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 12, 15 og 16
Effekt Op til 160 KW
Moment Op til 50.000 Nm udgangsmoment.
Udvekslinger Op til 160:1 i tre trin, 10,000:1 i fem trin, og 36,000:1 i seks trin.
Motor str.  IEC fra str. 63 to 280
Særlige features Kan leveres i ATEX udgave.

Benzlers Serie K keglehjulsgear (vinkel tandhjulsgear) er den rigtige energieffektive løsning til både lette og svære industri applikationer.

Produktprogrammet tilbyder et utal af kombinationsmuligheder, såvel som alle typer af indbygningskonfigurationer.

Anvendelse af standard IEC normerede motorer, medføre tilgang til et omfattende udvalg af motor konfigurationer, fx bremsemotorer, motor med fremmedkøling, særligt energieffektive motorer osv. Yderligere giver det slutbrugeren fordele, da disse standardiserede motorer er lette at fremskaffe over hele verden.

Med en momentkapacitet på op til 50.000 Nm løser denne geartype opgaver både som traditionel gearmotor, og som mere svært belastede industrigear.

Grundet opbygningen med vinkel-tandhjulsgearing, og traditionelle tandhjuls trin, er energitabet i denne type transmissioner meget lavt, og man kan derfor klassificere keglehjulsgearet som et energieffektivt gear.

Keglehjulsgearet indgår i vores SWIFT serie, og deler derfor komponenter med de øvrige Benzlers gearmotorer. Fordelene er åbenlyse, da et reduceret antal komponenter giver mulighed for at samle flere forskellige typer gear - det øger forsyningssikkerheden, og nedbringer leveringstiden.

Alle gearkasser er støbejern.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode