Benzlers BS snekkegear og gearmotorer 

Benzlers BS snekkegear

 

Produktspecifikationer

Feature Data
Størrelser 40, 50, 63, 71
Effekt Op til 4 KW
Moment Op til 310 Nm udgangsmoment.
Udvekslinger Op til 104:1, samt mulighed for at kombinere gear for højere udvekslinger.
Motor str.  IEC fra str. 63 til 112
Særlige features “Environmental” udgave med rustfri udgangsaksel til fødevareindustrien. Kan leveres i ATEX udgave.

Benzlers serie BS snekkegear har et kompakt design, og tilbyder en høj momentkapacitet. BS snekkegearet kan leveres som enkeltstående gear, eller som komplet gearmotor. Programmet omfatter alle nødvendige tilbehørsdele, som fx udgående flange, udgående aksel, montagefødder, moment-arm osv. Endvidere findes der sammenbygningsflanger, der gør det muligt at sammenbygge snekkegearene, og hermed opnå meget høje udvekslinger med kompakte indbygningsmål.

Som gearmotor, leveres snekkegearet med en standard IEC normeret motor monteret på et koblingshus. Dette øger levetiden, da snekkeakslen og motorens aksel er lejret hver for sig, og da den fleksible kobling mellem disse 2 aksler kan optage eventuelle unøjagtigheder, og kompensere for pulserende belastninger.

Anvendelse af standard IEC normerede motorer, medføre tilgang til et omfattende udvalg af motorkonfigurationer, fx rustfrie motorer. Yderligere giver det slutbrugeren fordele, da disse standardiserede motorer er lette at fremskaffe over hele verden.

Til anvendelse i aggressive miljøer, fx til opgaver i fødevareindustrien hvor udstyret er udsat for meget rengøring, tilbyder vi en “Environmental” udgave, som er overfladebehandlet på en måde der sikre at der ikke sker afskalling som følge af at maling og lign. løsner sig over tid. I tillæg hertil udstyres gearet med rustfri hulaksel, hvilket medfører en anti-ætsende løsning, i et design med helt glatte og rengøringsvenlige overflader med specifikationer som matcher eller overstiger rustfrie gearløsninger, og til en pris som er meget konkurrencedygtig i forhold hertil.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode