Benzlers C Tandhjul/snekkegear og gearmotorer 

Benzlers C Tandhjul/snekkegear

 

Produktspecifikationer

Feature Data
Størrelser 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10
Effekt Op til 45 KW
Moment Op til 10.000 Nm udgangsmoment.
Udvekslinger Fra 8:1 to 250:1 i dobbelt reduktion, og op til 16,000:1 i kombinerede enheder.
Motor str.  IEC fra str. 63 to 225
Særlige features Kan leveres i ATEX udgave.

Benzlers Serie C er et kombinationsgear hvor første trin er et tandhjulstrin og sidste trin er et snekkegear. Løsningen medfører en energieffektiv vinkelgearmotor, som tilbyder høj momentkapacitet og høj udveksling i en meget kompakt udgave.

Ydelsesområdet ligger på op til 45 KW effekt og op til 10.000 Nm i udgangsmoment.

C gearet indgår i vores SWIFT serie, og gør brug af samme modulære kits, som fx vores M tandhjulsgear og vores K keglehjulsgear. Genbrug af kits i denne gearserie, reducere lagerbeholdningen, og gør produktserien særligt egnet for distributører.

Motoren er standard IEC normeret motor, som monteres i en indstiksaksel via en komposit bøsning. Det medfører en reduceret lagerbeholdningen og gøre produktet let tilgængeligt.

Anvendelse af standard IEC normerede motorer, giver tilgang til et omfattende udvalg af motorkonfigurationer, fx bremsemotorer, motor med fremmedkøling, særligt energieffektive motorer osv. Yderligere giver det slutbrugeren fordele, da disse standardiserede motorer er lette at fremskaffe over hele verden.

Kan leveres som dobbelt-, tredobbelt-, firedoblings- og quintuple gear, i alle tænkelige udgaver, som fx.: flangemonteret, monteret på fødder, akselmonteret. 

Alle gearkasser er støbejern.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode