Benzlers M Tandhjulsgear og gearmotorer 

Benzlers M Tandhjulsgear

 

Produktspecifikationer

Feature Data
Størrelser 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 13, 14 og 16
Effekt Op til 160 KW
Moment Op til 20.000 Nm udgangsmoment.
Udvekslinger Op til 70: i to trin, 250:11 i tre trin, og 16.200:1 ved at kombinere enheder.
Motor str.  IEC fra str. 63 to 280
Særlige features Kan leveres i ATEX udgave.

Benzlers Serie M inline tandhjulsgear og gearmotorer baserer sig på mange års udviklingsarbejde, samt på erfaringer hjemhøstet fra et utal af opgaver i et stort udvalg af industrier.

Med en kapacitet på op til 20.000 Nm i udgangsmoment placerer tandhjulsgearet sig faktisk som et alternativ til de større og mere rendyrkede sværindustrielle løsninger, som fx type “E”.

Tandhjulsgearene fra Benzlers er fremstillet efter de højeste klassificeringer, hvilket medfører et meget lille energitab, samt en støjsvag drift.

Type “M” leveres både som gearmotor, og som gearenheder med fri indgående aksel. I programmet findes alle typer af byggeformer, på fødder, som flangemonteret mv.

Type “M” indgår også i vores SWIFT serie, og deler derfor komponenter med de øvrige Benzlers gearmotorer - det øger forsyningssikkerheden, og nedbringer leveringstiden.

Som motoriseret enhed leverer vi altid med standard IEC normerede motorer, og tilbyder derfor tilgang til et stort udvalg af motorkonfigurationer, fx motor med integreret frekvensomformer, bremsemotor, motorer med fremmedkøling, motorer som er klassificerede højere end IE3 osv.

Alle str. er udført i støbejernshuse, designet til at opnå maximal styrke med brug af så få materialer som muligt.

Mere info - tilbud? udfyld nedenstående formular!

Captcha kode